• 1
 • 2

Wat kunnen we voor u betekenen?

 • Hulp Nodig?

  In de Bijbel lezen we dat wij als mens door de duivel overweldigd kunnen worden. Paulus  schrijft in zijn brief Read More
 • EXODUS thema avonden

  Verlang je naar verdieping, herstel, kennis en groei in het leven en wandelen met God? Dan is deze serie avonden Read More
 • Doorverwijzen?

  U kunt als hulpverlener uw cliënt doorverwijzen naar Qadash. Qadash helpt veelal mensen die naast de hulp van Qadash ook Read More
 • Help ons helpen

  Qadash kan geestelijk en financieel gezien enkel haar werk doen door hulp van God en hulp van bijvoorbeeld u. Naast Read More
 • 1

Doorverwijzen?

U kunt als hulpverlener uw cliënt doorverwijzen naar Qadash. Qadash helpt veelal mensen die naast de hulp van Qadash ook een psycho-therapeutisch of psychiatrisch hulptraject volgen. Goede samenwerking is voor ons belangrijk.

 

 

DOORVERWIJZEN

U kunt uw cliënt doorverwijzen naar ons. U kunt dit doen middels het doorverwijsformulier dat u onderaan deze pagina kunt vinden. Wij zullen contact met u opnemen om met u de situatie te bespreken. U heeft als geestelijke gezondheidsinstelling hiervoor wel een toestemmingsverklaring van uw cliënt nodig. Werkt u als pastorale hulpverlener, als ouderling/predikant of anderssoortige helper, dan is het belangrijk dat u over uw doorverwijzing hebt gesproken met betrokkene en deze hier geheel achter staat.

 

SAMENWERKEN

Naast dat u kunt doorverwijzen, kunt u ook met ons samenwerken in het helpen van betrokken persoon. Hierbij is als eerste de wens van cliënt/betrokkene en de draaglast/draagkracht richtinggevend. Door samenwerking wordt het mogelijk om verschillende leefgebieden van betrokkene aandacht te geven vanuit verschillende perspectieven. Dit kan helpen en verrijkend zijn.

 

VERANTWOORDELIJKHEID

Omdat Qadash in haar hulptrajecten zich richt op een deelaspect, blijft de betrokken persoon bij doorverwijzing en/of samenwerking onder de (pastorale) verantwoordelijkheid van de doorverwijzer,  kerkelijke gemeente of de samenwerkende instelling.

 

WAT ZIJN EVENTUELE KOSTEN?

We vragen u om ons werk financiëel te steunen. Ons werk is enkel mogelijk door vrijwillige bijdragen van hulpvragers, verwijzers en andere betrokkenen.

 

WILT U IN CONTACT KOMEN MET ONS?

U kunt ons telefonisch bereiken onder nummer 085 0020943, u kunt een email sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of u kunt ons een bericht sturen (zie hieronder).