• 1
 • 2

Wat kunnen we voor u betekenen?

 • Hulp Nodig?

  In de Bijbel lezen we dat wij als mens door de duivel overweldigd kunnen worden. Paulus  schrijft in zijn brief Read More
 • EXODUS thema avonden

  Verlang je naar verdieping, herstel, kennis en groei in het leven en wandelen met God? Dan is deze serie avonden Read More
 • Doorverwijzen?

  U kunt als hulpverlener uw cliënt doorverwijzen naar Qadash. Qadash helpt veelal mensen die naast de hulp van Qadash ook Read More
 • Help ons helpen

  Qadash kan geestelijk en financieel gezien enkel haar werk doen door hulp van God en hulp van bijvoorbeeld u. Naast Read More
 • 1

Hulp Nodig?

In de Bijbel lezen we dat wij als mens door de duivel overweldigd kunnen worden. Paulus  schrijft in zijn brief aan Timotheus (2 Timotheus 2:26) dat mensen verstrikt kunnen zijn geraakt in valstrikken van de duivel, dat ze gevangenen van hem kunnen zijn geworden en zijn wil moeten doen.

 

Misschien herkent u dit wel bij uzelf. Misschien strijdt u al jaren lang en het lijkt maar niet te veranderen. Eerder doet zich de ervaring voor dat het erger en ingrijpender wordt. Niet altijd hebben we zo goed in de gaten dat er meer is tussen hemel en aarde dan enkel de zichtbare wereld. Letterlijk staat in bovengenoemde Bijbeltekst dat we moeten ontwaken uit de strik van de duivel. We moeten wakker worden, de strik van de duivel zien en weten wie ons kan verlossen van de boze met als doel dat we de Heere gaan dienen en volgen.

Of mogelijk is het voor u heel duidelijk waar en hoe de duivel voet aan de grond heeft gekregen in uw leven. U verlangt naar verlossing van zijn invloed maar weet niet waar of hoe dit zou moeten.

Qadash weet zich geroepen om u te helpen om tot verlossing van de duisternis te komen. Door samen op weg te gaan kunnen we elkaar met Gods hulp helpen om los te komen uit geestelijke boeien.

 

HOE HELPT QADASH?

U kunt een kennismakingsgesprek aanvragen. In dit gesprek leren we elkaar beter kennen en kunnen we u helpen in het bepalen wat het meest passend is voor uw situatie. In het eventueel daarop volgende traject helpen we u te ontdekken welke aspecten verbonden kunnen zijn met uw geestelijke strijd en hoe verlossing/bevrijding kan plaatsvinden.

 

KOSTEN

Onze hulpverlening wordt mogelijk gemaakt door giften van de hulpvragers. Als dit een probleem voor u is dan zoeken we samen naar een oplossing. Financiën zijn geen bepalende factor in het al dan niet ontvangen van hulp van Qadash. 

 

WILT U IN CONTACT KOMEN MET ONS?

U kunt ons telefonisch bereiken onder nummer 085 0020943, u kunt een email sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of u kunt ons een bericht sturen (zie hieronder).