• 1
 • 2

Wat kunnen we voor u betekenen?

 • Hulp Nodig?

  In de Bijbel lezen we dat wij als mens door de duivel overweldigd kunnen worden. Paulus  schrijft in zijn brief Read More
 • EXODUS thema avonden

  Verlang je naar verdieping, herstel, kennis en groei in het leven en wandelen met God? Dan is deze serie avonden Read More
 • Doorverwijzen?

  U kunt als hulpverlener uw cliënt doorverwijzen naar Qadash. Qadash helpt veelal mensen die naast de hulp van Qadash ook Read More
 • Help ons helpen

  Qadash kan geestelijk en financieel gezien enkel haar werk doen door hulp van God en hulp van bijvoorbeeld u. Naast Read More
 • 1

EXODUS thema avonden

Verlang je naar verdieping, herstel, kennis en groei in het leven en wandelen met God? Dan is deze serie avonden echt iets voor jou.

Het Bijbelboek Exodus vertelt ons hoe Gods kinderen een bijzondere maar ook een ingrijpende reis maken. Ze laten hun oude leven achter en gaan op weg naar een nieuw leven, naar het land dat God hen belooft. 
   We reizen als het ware met hen mee en zullen zien en ervaren dat het een reis is met allerlei uitdagingen, keuzes en (on)geloof. Maar ook zien we Gods trouw! Hij ontfermt zich over Zijn volk en brengt hen voor Zijn Aangezicht. Ook wij naderen tot onze Koning, die ons verlost, verfrist, hersteld en vernieuwd.We verlaten oude levenspatronen om te groeien in hét Leven.
Samengevat: “leave to LIVE!”. 

 

EXODUS THEMA-AVONDEN 

Start zondagavond 22 mei 2022. 
We ontdekken met elkaar de diepere lagen van de oorsprong en de bedoeling van de Exodusreis die God initieert voor Zijn kinderen.

Vervolg: elke 2 weken op zondagavond (5 juni, 19 juni, 3 juli). Daarna volgt de zomervakantie. 

Na de zomervakantie vervolgen we onze reis, weer beginnend op 04 september 2022 tot einde van het jaar. Deze data volgt later. 

Zomervakantie thema-avonden.

Gedurende de zomervakantie zijn er 4 thema-avonden over onderwerpen zoals
“Wat is waarheid?”,
“Goed en kwaad”,
“De onzichtbare wereld”,
“Demonie en verlossing van de boze”.  Meer info volgt.

https://www.qadash.nl/
Locatie: Bethelkerk, Boergoensevliet 24 in Rotterdam.
We beginnen om 19:30 met koffie/thee en starten om 20:00 hr.

Mogen we, om deze avonden mogelijk te maken, rekenen op jullie bijdragen zodat we met elkaar de kosten kunnen dragen?
Geef je op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., liefst voor 17 mei aanstaande zodat we weten hoeveel koffie/thee we voor jullie klaar kunnen zetten. 

We zien er naar uit je te ontmoeten. Van harte welkom!